top of page

"Vi voksne på trinnet er enige om at dette er det beste foredraget vi har hatt med våre elever på. Dere ga elevene gode verktøy de kan legge i verktøykassa si videre i livet, og dere ga oss voksne gode innspill i måter vi kan snakke med/hjelpe/se elevene våre.

 

Vi skulle ønske alle ungdommer, og voksne som jobber med dem, kunne få muligheten til å være sammen med dere en dag. Det at det nettopp er dere to, voksne mannfolk, som står og forteller om dette vanskelige, er kjempeviktig. Dere er direkte, og snakker til ungdommen på en måte som gjør at de lytter."

- Vestmyra skole, Fauske

"Det at ungdommene på Ribo også har sett foredraget og møtt dere skaper nye muligheter for å dele en felles opplevelse. Når jeg bruker dere som eksempel på det å være åpen er det som de blir «ristet litt våken» og livet blir satt i mer perspektiv i forhold til hvor viktig åpenhet er. Dere satser så modig på åpenhet innenfor sårbare tema. Modig er også noe ungdommene har omtalt dere som."

- Terapeut v/RIBO senteret, Saltdal.

“Møtet med PAUSE! og deres deltagelse under “Messe for verdighet” er en av de dypeste opplevelsene jeg har hatt i kirken”

Sogneprest v/Dolstad Kirke, Mosjøen

"Når jeg sitter og hører på dere innser jeg at jeg har vært på flukt de siste årene"

- Elev v/Kippermoen ungdomsskole, Mosjøen

bottom of page