top of page
Profilelement.png

PAUSE! arbeider for forebygging av overgrep, mobbing, vold, utenforskap og andre traumatiserende hendelser samt rus og avhengighet. Gjennom åpenhet rundt egenopplevde livserfaringer og formidling av relevant fagkunnskap er vårt mål å bidra til trygge fellesskap, forståelse av helse samt inspirere til at flere søker hjelp og tar ansvar for eget liv. Vårt hovedfokus nå er arbeid gjennom fysiske foredrag for å nå best mulig ut til berørte individer.

Booking og kontakt 

post(@)pausenorge.no

tlf: +47 959 75 931

øyvind.jpg

ØYVIND VALRYGG

foredragsholder

Øyvind har lang erfaring med arbeid rettet mot barn og unge gjennom 20 års erfaring fra SFO og idretten. Han har de siste årene vært engasjert i organisasjonen Utsattmann.no og har selv vært utsatt for overgrep. I dette prosjektet deler Øyvind sin personlig historie og erfaring med overgrep.

trine.jpg

TRINE MUNKVOLD LINDSET

prosjektkoordinator

Trine har lang erfaring med organisasjonsarbeid og prosjektledelse. Hun har jobbet med en rekke ulike store og nasjonale prosjekter siden 2009 i organisasjoner som Røde Kors, Redd Barna og KFUM, både i Sverige og i Norge. Hun har lang erfaring fra migrasjonsfeltet, fra rus og psykiatri, vold mot kvinner og fra arbeid med barn og unge, samt mennesker i utsatthet i allmennhet.

lars.jpg

LARS-ERIK OVESEN

musiker og foredragsholder

Musiker med flere utgivelser under artistnavnet 'Lars Eriko'. Lars-Erik er ellers kreativt involvert i flere ulike prosjekter med folkehelse som underliggende tema. I dette prosjektet deler Lars-Erik sin egen personlige historie om mobbing, utenforskap og avhengighet.

bottom of page